12 Mayıs 2011 Perşembe

Yeni kampanyamızın MühimBebekleri =) @ FIKRIMUHIM

Yeni kampanyamızın MühimBebekleri =) IMG_1299.JPG - FIKRIMUHIM
 
 
fikrimühimin bana gönderdiği bebiş:





sevgili fikrimühim beni yine şaşırttı, en güzeli kocaman beşiği içinde gelen bebek BEDİŞİMİ
çok mutlu etti..nice kampanyalarda yer almak, ve sizleride bilgilendirmek istiyorum fikrimühime teşekkürler...
 
 
 
 fikrimühim; bu proje ile doğum kontrol haplarının önemini bizlere anlatmak ve kötü deneyimler yaşanmaması için doğru ve faydalı bilgileri bizlerle  paylaşmak istemiş.
 
Doğum kontrol hapları deyince hepimizi bir merak sarıyor. Bizim için ne etkisi olacağını hepimiz bilmek istiyoruz ancak bazen utangaçlıktan, bazen üşengeçlikten bir türlü doğru bilgiyi de edinemiyoruz. Bu yüzden halen. ilkel korunma yöntemleri uyguluyoruz. Oysa doğum kontrol hapları geleceğimizi de kontrol altına alıyor. Erkeğin spermi ile yumurtaların birleşmesini engelleyerek bizi vakitsiz zamanda gebelikten koruyor.

Aynı zamanda vücudumuz için de bir çok faydası da var. Örneğin düzenli kullanılan doğum kontrol hapları olası rahim kanseri riskini %50 oranında,, yumurtalık kanseri riskini ise %40 oranında azaltıyor. Adetlerimizin zamanını düzene sokup, adet dönemi öncesindeki ağrıları ve psikolojik gerginliği azaltıyor. Ciltteki yağlanmayı önleyerek, cildin iyi görünmesini sağlıyor ve sivilce oluşumunu engelliyor.

Doğum kontrol hapları doğurganlığı asla azaltmıyor. Bırakıldığı anda gebe kalınabiliyor.

Projeye katıldıktan sonra adresime MühimPaketim postalandı.
Bu projeye özel olarak 30x30x45cm boyutlarındaki paketin içinde
1) MühimProje ile ilgili mektup
2) Projenin nasıl işlediğini anlatan MühimKılavuz
3) 20 adet bilgilendirici broşür
4) Sepet içinde Oyuncak bebek
5) Sorularımızın cevabını daha yakından görmek, bilginizi test etmek www.dogumkontrolhapim.com  ve kendi sorularınızı iletmek için hem kendimiz, hem de arkadaşlarımıza dağıtabileceğimiz 10 adet 3 boyutlu gözlük yer almıştır..
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder